Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Nem normális, ahogyan a Barcát kezelik!”

Mint arról mi is beszámoltunk a Barcelona és az Atltéico Madrid között az elmúlt napokban újfent fokozódtak a feszültségek még Antoine Griezmann szerződtetése miatt.

Enrique Cerezo (Kép: )

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) ugyanis döntött, és Antoine Griezmann szabálytalan szerződtetése miatt 300 (!) euróra büntette a Barcát.

Madridban ezt a valóban bizarr összegű büntetést természetesen már az első pillanatban nevetségesnek titulálták. Az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo egy élő rádióműsorban ennek hangot is adott.

“Persze hogy tudok a Barcát érintő 300 eurós büntetésről! Abszurd az egész! Nem normális ez így! Mégis van olyan rendelet, amely azt mondja, hogy ennek így kellett történnie” – Fogalmazott a Radio Marca adásában a sportvezető.

“Ha holnap ittasan vezetnék, a rendőr megállítana, és talán akkor büntetne 300 euróra. Ugye érezni a különbséget? De többet nem akarok ezzel foglalkozni, hiszen innentől az ügyvédeken múlik minden. Talán azért is fellebbezünk, mert van némi bizonyítékunk arra, hogy történt is valami. Griezmannal egyébként semmi problémánk nincsen.” – Tette még hozzá Cerezo.