Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszország: Gianluigi Buffon, a büszke rekorder!

Mint ismert, a Spal elleni szombati bajnokin az olaszok élő kapuslegendája megdöntötte a korábbi nagyság Paolo Maldini sokáig megdönthetetlennek hitt, olasz csúcsát a bajnoki találkozókon való szereplést illetően.

(Kép: goal.com)

A 41 esztendős kapuvédő büszkén állt a kamerák elé a lefújást követően.

“Óriási megtiszteltetés Sokáig nem is voltam tisztában ezzel a rekorddal, nagyjából úgyg két meccsel ezelőtt kezdett tudatosulni bennem. A Spal elleni meccs előtt viszont már mindenki arról beszélt, hogy megdönthetem a nagy Maldini csúcsát!” – Idézi a goal.com Buffont.

“Nagyon büszke és boldog vagyok, arra, hogy idáig eljuthattam játékosként. Mondtam is a csapattársaimnak, hogy nem azért vagyok itt, hogy hátradőlve kitöltsem a szerződésemet. Profi futballistaként még mindig hajt a motiváció és a játék szeretetet! Hálával tartozom a szüleimnek és a feleségemnek, és persze azoknak is, akik mindig segítettek, mellettem álltak a karrierem alatt.úgy gondolom, már kimondhatom azt is, hogy van némi saját érdemem is abban, hogy idáig eljuthattam.” – Tette még hozzá a Juve kapusa, akinek mentalitását ismerve biztosan mondhatjuk, hogy ez a szám még azért emelkedni fog.