Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reggeli gyors: átigazolási hírek a Premier League-ből!

Bár lassan már egy hónapja bezárult a nyári átigazolási piac, az angol csapatok, és főként a lapok sorra gyártják a különböző teóriákat a transzfereket illetően. A Premier League topcsapatainak többsége elégedetlen a keretének összetételével, úgy tűnik, hogy elégedetlenek az miatt, hogy már augusztus első felétől nem jogosult igazolni, csupán eladni.

– Állítólag az Arsenalnál felkészültek Mesut Özil eladására, sőt, a németek világbajnok karmesterét már januárban elpasszolnák, akár kölcsönbe is.

– Az „Ágyúsok” ma esti ellenfele az a Manchester United lesz, amely szintén egyre kevésbé számít vonzó célpontnak a sztárok körében. Arról már napokkal ezelőtt cikkeztünk, hogy Paul Pogba óriási fizetésemelést követel magának. Eközben Scott McTominay türelemre int Ole Gunnar Solskjaerrel szemben, aki szerinte a legjobb ember, aki csak vezetheti a „Vörös Ördögöket”. A skót focista véleménye persze nem meglepő, lévén alapembernek számít manapság.

– Távolról sem boldogok a Tottenhamnél sem a vezetők, sem a szurkolók. Könnyen elképzelhető, hogy még egy-két közeljövőben elszenvedett zakó Mauricio Pochettino kirúgását is eredményezheti. Utódja az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate lehet.

– A Wolverhampton akár 20 millió eurót is adna a Real Madridnak, a hányattatott sorsú martin Odegaardért. A norvég tehetség jelenleg a Real Sociedad kölcsönjátékosa.

– A listavezető Liverpool állítólag külön elemzőembereket állít Erling Haalandra a Red Bull Salzburg elleni, szerdai BL-meccsen.

– A West Ham 100 millió euró alatt tárgyalni sem hajlandó Declan Rice eladásáról. Túlárazás?