Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Pogba elképesztő igényekkel állt elő – sajtóhír

Noha legutóbb arról számoltunk be, hogy a Manchester United vezetősége új szerződést szeretne kínálni problémás világbajnokának, ha lehet hinni a legfrissebb híreknek, akkor ilyen körülmények közt kevés lehet rá az esély…

Az Okdiario információi szerint Paul Pogba az ügynökén keresztül mostani fizetésének közel a dupláját szeretné kapni a jövőben a Manchester United együttesétől, melyet az angol klub aligha fog finanszírozni, mindez pedig megnyithatja a kaput a francia középpályás távozása felé.

A 26 éves labdarúgó jelenlegi fizetése heti 290 ezer font a “Vörös Ördögöknél”, a fenti forrás szerint pedig legalább heti 600 ezret kívánna keresni az új megállapodás értelmében, ami kétségkívül jelentős különbségnek számít.

A francia kiválóság szerződése 2021 nyaráig érvényes még az Old Traffordon, azonban amennyiben nem sikerül vele belátható időn belül új megállapodást kötni, úgy vélhetően legkésőbb jövő nyáron sor kerülhet az immár hosszabb ideje rebesgetett eladására.

Pogba a 2016-os visszatérése óta 139 mérkőzésen 31-szer talált be a United szerelésében, az idei szezonban lejátszott négy bajnokiján azonban eredménytelennek bizonyult még büntetőből is.