Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Egy védő duplájával dőlt el a Dortmund mérkőzése – videóval

Ma kora este két mérkőzéssel folytatódott a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulója. Egy-egy mérkőzést játszottak le az “E” és az “F” csoportból is. A Napoli nem bírt a Genkkel, a Dortmund Hakimi duplájának köszönhetően nyert a Slavia Praha ellen. A csoportok másik mérkőzéseit 21:00-tól játsszák.

Genk – Napoli:

Kiegyenlített találkozót láthattak a nézők. A Genk felvette a harcot az előzetesen esélyesebbnek vélt Napoli ellen. Hasonló mértékben birtokolták a csapatok a labdát, viszonylag sok lövéssel próbálkoztak a felek, de kevés igazi helyzetet alakítottak ki a csapatok. A kapusoknak kevés dolga akadt, kevés lövés találta el a kaput. Nagyrészt a mezőnyben zajlott a játék, így kiegyenlített csata folyt a pályán.

Genk – Napoli 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Sárga: Ito (50.) ill. Milik (65.), Fabian Ruiz (78.)
Kiállítás: – ill. –

 

A csoport aktuális állása:

Slavia Praha – Borussia Dortmund:

A várakozásokkal ellentétben a Slavia Praha komolyan megnehezítette a Borussia Dortmund dolgát. Több kapura lövéssel próbálkoztak, mint a vendégek, és a labdát is sokat birtokolták. Igaz, ez annak is köszönhető, hogy az előny megszerzése után a Dortmund kontratámadásokra rendezkedett be, így átengedte a területet a prágaiaknak. Már az első gólt is egy ellentámadás végén szerezte Hakimi. Remekül vitte végig egyedül a labdát, és a befejezésnél is higgadt tudott maradni. A második gól is kontra után született, mellyel a 89. percben bevitte a kegyelemdöfést a Dortmund.

Slavia Praha – Borussia Dortmund 0-2 (0-1)
Gólszerzők: – ill. Hakimi (35.), Hakimi (89.)
Sárga: Sevcik (45.), Hovorka (50.) ill. Piszczek (22.)
Kiállítás: – ill. –

 

A csoport aktuális állása: