Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hazai pályán futottak késbe a spanyolok, idén is remekel az Ajax – videóval

A Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójában a H-csoportból a Lille a Chelsea együttesét fogadta, míg a Valencia hazai pályán kapott ki az Ajax ellen. A G-csoportban pedig továbbra is kiegyenlített a küzdelem, egyik csapat sem tudott elhúzni.

(forrás: uefa.com)

H-csoport:

A Valencia elleni hazai blamát követően, győzelmi kényszerrel utazott Frank Lampard csapata Franciaországba a Lille együtteséhez, és ez jól játszott a londoniak játékán, hiszen már a mérkőzés elejétől a kezükbe vették az irányítást, Abraham góljának köszönhetően pedig meg is szerezték a vezetést, melyre még egy pontrúgásból tudott válaszolni a Lille, azonban a második félidőben érkező Hudson-Odoi gólpasszából születő Willian gólra már nem volt ellenszere a franciáknak.

Lille -Chelsea: 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Osimhen (33.)  ill. Abraham (22.) Willian (78.)
Sárga lap: Ikone (44.) ill. James (35.)
Kiállítás:ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=4dhciE8oq5o

A Valencia remek kezdése viszont elhalványulni látszik, miután a tavalyi meglepetéscsapat, az Ajax Spanyolországban verte meg őket 3 góllal, melyre leginkább Parejo egyenlítést jelentő kihagyott büntetője nyomta rá a bélyeget, ezzel visszaesve a tabella harmadik fokára.

Valencia – Ajax : 0-3 (0-2)
Gólszerzők: –  ill. Ziyech (8.) Promes (34.) van de Beek (67.)
Sárga lap: Costa (46.) Lee Kangin (72.) Garay (76.) ill. Veltman (12.) Tagliafico (27.) Martinez (60.) Onana (62.) Promes (81.) Blind (82.)
Kiállítás:ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=6UJAVVe7acQ

G-csoport:

Továbbra is fej-fej mellett haladnak a csapatok a Bajnokok Ligája legkiegyenlítettebb csoportjában, ahol ugyan a Benfica leszakadni látszik, azonban a másik három csapat között minden bizonnyal a ki-ki meccsek fognak dönteni, amennyiben a továbbiakban is meglepik egymást idegenben, ahogy tette azt a Lyon a Bundesliga kihívójánál, ahol Depay és Terries góljainak köszönhetően tudtak győzedelmeskedni a Lipcse együttese felett. A listavezető Zenit hazai pályán könnyűszerrel biztosította be magának a Benfica elleni 3 pont megszerzését, a vendégek mindössze a hajrában tudtak szépíteni.

Zenit – Benfica : 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Dzyuba (22.) Dias öngól (70.) Azmoun (78.) ill. De Tomas (85.)
Sárga lap: Rakitsky (44.) ill.
Kiállítás:ill. –

RB Lipcse – Lyon : 0-2 (0-1)
Gólszerzők: –  ill. Depay (11.) Terrier (65.)
Sárga lap: Upamecano (54.) Orban (55.) ill.
Kiállítás:ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=v-paC47N-9s