Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Próbálok nem azzal foglalkozni, miket írnak rólam!”

A spanyol, de különösen a madridi sportsajtó egyre többet foglalkozik a Real Madridban egyre jobb teljesítményt nyújtó Fede Valverdével. 

(Kép: as.com)

A Marca például legutóbb úgy fogalmazott, hogy az uruguayi játékos lehet “Zidane válasza arra, hogy nem sikerült megszerezni Paul Pogbát.”
A 21 esztendős játékos legutóbb kiválóan játszott a Granada ellen, és láthatóan élvezi edzője bizalmát is.

A már hazája válogatottjába behívott középpályás éppen a nemzeti csapat táborában beszélt arról, hogy bizony nagyot fordult vele az elmúlt pár hétben a világ.

“Az embernek mindig tudnia kell, hogyan kell két lábbal a földön maradnia, közben pedig motiváltan és szorgosan kell dolgoznia, úgy, hogy közben a társaitól is tud tanulni. Természetesen örülök, hogy hallom, hogy egyre többet beszélnek rólam, hiszen ez jót jelent. Ugyanakkor nem szoktam elolvasni ezeket a cikkeket.” – Idézi Valverdét a Marca, aki ezt követően rátért a Real Madridnál betöltött egyre inkább bővülni látszó szerepére.

“Szeretnék a csapat teljes értékű tagja maradni, hiszen mind játékosként, mind emberként sokat tanulhatok ebben a közegben. Bevallom, az elején szégyenlős voltam, nehezen kommunikáltam például a társakkal. Amikor viszont az edződ is bizalmat ad, akkor azzal sok minden megváltozik. Zidane azt kérte tőlem, játsszak úgy, ahogyan az edzéseken, és élvezzem a pályán töltött időt. A pálya közepéről is szeretek támadni, legyek akár az 5-ös vagy a 8-as pozícióban. Azt gondolom, a Real Madrid mezében játszani, minden játékos álma! Tovább szeretnék fejlődni, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan erősödni. Ebben sokat segítenek a társaim is, akiktől minden nap tanulhatok.” – Így a blancók középpályása.