Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lejárt a türelem az AC Milannál – HIVATALOS

A csapnivaló szezonkezdet után a válogatott-szünetet a Sampdoria váltása után az AC Milan vezetősége is kihasználta arra, hogy megköszönje nyáron kinevezett vezetőedzője eddigi munkáját…

A kedd esti órákban az AC Milan vezetősége bejelentette, hogy menesztette a vezetőedzői posztjáról Marco Giampaolót, miután a patinás Rossoneri az olasz bajnokság (Serie A) eddigi hét fordulója alatt három győzelmet és négy vereséget regisztrált, és csak a mezőny második felében foglal helyet.

Annak ellenére fogyott el a türelem az 52 éves szakember irányába, hogy az elmúlt hétvégén legyőzték a Genoát, összességében azonban meglehetősen kilátástalan játékot és eredményeket produkált eddig a csapat.

Giampaolo azt a negatív rekordot is felállította az AC Milan történetében, hogy ő lehet a legrövidebb idő alatt menesztett tréner, hiszen mindössze 111 nappal a kinevezését követően, máris felállították őt a kispadról.

Utódja az olasz vezető sportlapok egybehangzó véleménye szerint a legutóbb a Fiorentina csapatánál dolgozó Stefano Pioli lehet.