Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az AC Milan új vezetőedzője – hivatalos

Mint ismert, a “piros-feketék” menesztették a nyáron érkező trénert, Marco Giampaolót, a csapat gyenge szereplése miatt, azonban máris megvan az utódja.


Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Stefano Pioli veszi át a vezetőedzői pozíciót a klubnál. Az 53 éves szakember legutóbb a Fiorentina együttesét trenírozta közel két éven keresztül, azonban áprilisban felállt a kispadról, miután a csapat egyre közelebb került a kiesőzónához. Ezzel Pioli lett a nyolcadik olyan edző, aki az Intert és az AC Milant is irányította.

A klub közleménye szerint két éves szerződést írtak alá az olasz trénerrel. A szurkolók már akkor elkezdtek tiltakozni kinevezése ellen, amikor csak a neve röppent fel, mint lehetséges utód. A Rossoneri fanatikusai akkora méretű tiltakozást kreáltak, hogy a Twitteren#PioliOut hashtag a harmadik legfelkapottabb téma volt kinevezése előtt.

Az AC Milan jelenleg a 13. helyet foglalja el az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) élvonalában. Pioli a Lecce elleni találkozón mutatkozhat be.