Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho visszatérhet Londonba – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint egyre nagyobb az esély rá, hogy José Mourinho hamarosan ismét a Premier League egyik topcsapatánál vállaljon szerepet…

A Daily Mail beszámolója értelmében José Mourinho lehet a legnagyobb esélyes a Tottenham kispadjára, amennyiben a híreszteléseknek megfelelően, valóban rövidesen a leváltás sorsára juthat a tavalyi BL-döntős argentin menedzsere, Mauricio Pochettino.

A Spurs az elmúlt hetekben több nem várt fiaskót is elszenvedett, így az angol bajnokság táblázatán is csak a középmezőnyben foglal helyet – a Brighton elleni bajnokin 3-0-ra, a Bayern München elleni BL-meccsen 7-2-re kaptak ki legutóbb. A sikertelenséget követően a sajtóban már azt kezdték el találgatni, hogy Pochettino már kevésbé motivált, és a kirúgására vár, hogy új csapatnál, például a Real Madridban próbálhassa ki magát.

Az 56 éves portugál szakember lassan egy éve munkanélküli a Manchester Unitedtől való menesztését követően, kinevezése már csak azért is lenne pikáns az Észak-londoniaknál, mert annak idején több ízben is a városi rivális Chelsea menedzsere volt, s a “Kékeknél” ráadásul szép sikereket is elért.