Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Már januárba eladhatnak öt korábbi kulcsembert! – Sajtóhír

A brit The Times napilap szerint Mauricio Pochettino már a Tottenham átalakítását tervezi, mondván alapos vérfrissítésre van szüksége a londoniaknak.

(Kép: as.com)

A szezont gyengén kezdő, legutóbb a Brightontól simán kikapó Spurs trénere belátta, hogy azzal, hogy eddig együtt tartotta a keretet, az elmúlt idény BL-döntőjével kihozta a maximumot a csapatból.

Az új idény gyenge eredményei, és korábbi kulcsjátékosok motiválatlansága következtében Pochettino aktív átigazolási szezon(ok)ra készül

A The Times szerint a Spurs 5 korábbi kulcsemberét is kész eladni, akár már januárban is.

A távozók élén állhat az a Christian Eriksen, akit megfelelő ajánlat esetén már télen elengednének, lévén, hogy a következő nyáron lejár a dán szerződése, így meggátolva azt, hogy ingyen távozhasson.

A legjobb formájától Eriksenhez hasonlóan messze álló Eric Dier szintén távozhat, ahogyan az örök elégedetlen Serge Aurier, a játékhiányban szenvedő Victor Wanyama, vagy a már 29 esztendős Danny Rose is.

Ahogyan a The Times fogalmaz, a felsoroltak eladására Pochettino könnyű szívvel rábólinthat (…) és akkor még nem beszéltünk a minden átigazolási szezonban a lapok szerint “eligazoló” Toby Alderweireldről, vagy a pocsék formában és roppant keveset futballozó Dele Alliról.

Érdekes időszak és egy nagyobb átalakulás elé néz a Spurs.