Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült az Inter sztárja a válogatottban

Annak ellenére, hogy Marcelo Brozovic (Horvátország) és Romelu Lukaku (Belgium) a mostani válogatott-szünet második mérkőzésén már nem lépett pályára, mégsem úszta meg jelentős vérveszteség nélkül a nemzetközi meccseket az olasz bajnoki kihívó Inter csapata…

A Manchester United csapatától kölcsönvett Alexis Sánchez azonban elsőre súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett a chilei válogatott, Kolumbia elleni, 0-0-ra végződő felkészülési mérkőzésén.

Az elmúlt időszakban gyakran sérülésekkel bajlódó szélső állapotáról pontosabb információkat várhatóan majd csak azt követően osztanak meg a nyilvánossággal, miután a játékos visszatért Milánóba és az Inter orvosi stábja elvégezte rajta a szükséges teszteket.

A 30 esztendős támadó az olasz bajnokság (Serie A) második helyén tanyázó csapatában eddig négy fellépésen jutott szóhoz, melyek során eddig egy gólt szerzett. Sánchez a tavasz jelentős részét a Unitedben is kihagyni kényszerült térdsérülésből kifolyólag, és a jelek szerint nagyon úgy tűnik, hogy az idei szezonban sem sokáig tudott egészséges maradni.