Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kényszerpihenőn az Atlético Madrid ifjú csillaga – HIVATALOS

Az Atlético Madrid szombati pontvesztése alkalmával a “Matracosok” szurkolói nem csak az újabb mérsékelt eredmény miatt aggódhattak, hanem méregdrága nyári igazolásuk egészségi állapota miatt is…

A Valencia elleni mérkőzést követően az Atlético Madrid együttese hivatalos honlapján tudatta, hogy a 80. percben lecserélt Joao Félix bokasérülést szenvedett.

A fiatal portugál sztárnak a jobb bokája sérült meg, és bár nagy volt az aggodalom, Félix azóta átesett a szükséges vizsgálatokon, melyek kimutatták, hogy rándulásról van szó, ami miatt nem kell hosszabb időt kihagynia – az Atlético Madrid a hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a klub szerint háromhetes kényszerpihenő vár majd Félixre. A madridiak reménykednek benne, hogy a november hatodikai, Leverkusen elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen már a csapat rendelkezésére állhat.

A 19 éves tehetség az idei szezonban 9 bajnokin kétszer volt eredményes, és két BL-fellépése alatt egyszer a nemzetközi porondon is be tudott már találni.

A “Matracosok” a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a Leverkusent fogadják, jövő hétvégén pedig a La Ligában az Athletic Club elleni mérkőzés szerepel a programban.