Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard marasztalná rutinos játékosát

A londoni gárda korábbi klasszis középpályása szeretné, ha világbajnok támadója maradna a csapatnál.


Frank Lampard marasztalná rutinos csatárát, Olivier Giroud-t az együttesnél, nem szeretné, ha a januári átigazolási időszakban távozna. Azonban teljesen megérti, hogy elégedetlen a kapott játékpercekkel és emiatt távozna télen a csapattól. Az angol szakembernek nincs egyszerű dolga, hiszen a világbajnok játékos mellett többek között Tammy Abraham is ott van, aki vezeti a Premier League góllövőlistáját 8 góllal.

“Jelenleg nagyon fontos tagja a csapatnak, ezért nem szeretnénk, hogy távozzon. Tammy jelenleg jó formában van, de leültem beszélgetni Giroud-val, mert nagyon tisztelem őt. Azt akarom, hogy itt legyen. Mielőtt elutazott, egy nagyon jót beszélgettem Olival. Mindig tisztelem a játékosaim, főleg azokat, akik ilyen idősek. Imádom a profizmusát. Nem kell elfogadnia azt, hogy nem játszik. Ezt csinálják a jó játékosok. Azt mondtam Olinak, hogy játszani fog és nagy lökést ad nekünk. Jelenleg, mert Tammy rendkívül jól szerepel, kevesebb percet kapott. Boldogan fogok leülni Olival januárban, de az még nagyon messze van” – mondta Frank Lampard.

A rutinos francia támadó a válogatott szünet alatt kijelentette, nem tetszik neki az, hogy csak perceket kap a Chelsea-ben, és januárban meghozza döntését.