Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: „Messi minden nappal csak jobb lesz”

Marc-André ter Stegen mellett talán Lionel Messi volt a tegnapi Slavia Praha – FC Barcelona mérkőzés legjobbja. Az argentin klasszis idei első BL-góljával immár sorozatban a 15. szezonjában talált be a legrangosabb klubsorozatban. Messi nagysága mellett edzője sem tudott elmenni.

Nem sokon múlott, és akár a szerencsére is fogható az FC Barcelona csehországi győzelme. A Slavia nagyon meglepte a LaLiga bajnokát, és akár még pontszerzést is megérdemelt volna. Ahogy említettük, Messi volt a meccs egyik legjobbja, ezzel pedig tisztában van mestere, Ernesto Valverde is. A sokat kritizált szakember alighanem még fog kapni hideget-meleget a tegnapi szenvedésért. Valverde nem felejtette el ünnepelni legnagyobb sztárját:

„Bizonyos szakaszokban egyértelműen uraltuk a játékot, főleg az elején. De nem tudtuk eldönteni a meccset, hogy nyugodtabbak lehessünk. Másrészt ők mindent kockáztattak, és védekeznünk kellett a támadásaik ellen. Hiányzott a nyugalmunk. Ter Stegen fontos volt, de Messi képes bármelyik meccset eldönteni. Minden nap fejlődik.”.

A Barca veretlenül, magabiztosan vezeti csoportját az Inter, Dortmund, Slavia hármas előtt.