Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Rakitic-et már nagyon várják az Internél

Hivatalosan még egyszer sem nyert megerősítést, de gyanúsan sokszor lehetett arról hallani, hogy az FC Barcelona szívesen áruba bocsájtotta volna Ivan Rakitic-et. A vb-ezüstérmes horvát középpályás akár már januárban távozhat.

Bár hatalmas lehetőséget kapott a Juventus leccei döntetlenjével az Internazionale, a milánóiak végül nem bírtak az élre ugorni a Serie A-ban. A kék-feketék szintén remiztek, mégpedig a Parma elleni kopottas dicsőségű rangadón.

Antonio Conte bár már sokat javított az Inter játékán, a keretet még nem igazán érzi sajátjának, és állítólag már januárban változtatna. Értesülések szerint a korábbi Juventus-, és Chelsea sikeredző már a vezetőség figyelmét is felhívta arra, hogy ha végig versenyben akarnak lenni a torinói rekordbajnokkal, akkor már szezon közben jelentős átigazolásokat kell végrehajtaniuk.

Úgy tudjuk, hogy Rakitic esetleges érkezése éppen honfitársát, Marcelo Brozovic-ot tehermentesítené a középpálya közepén. Ugyan a két játékosnak nem feltétlenül azonos az alapvető feladatköre, ám Conte mester sokkal nagyobb szabadságot kaphatna a kezdőcsapat felállításában a variációk szaporodásával.