Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: Ibrahimovic hiába jönne, Ancelotti…

Egyelőre nehéz kiigazodni az eseményeken, hogy mit is szeretne a jövőben Zlatan Ibrahimovic. A svéd klasszis ugyanis szokás szerint nem kapkodja el a folytatást illető döntését. A France Football most megpróbált utánajárni a dolgoknak.

A francia szaklap ugyanis kielemezte Ibrahimovic helyzetét. A múltkori botrányos nyilatkozata után szinte biztossá vált, hogy a 38 esztendős csatárzseni elhagyja az MLS-ből már idejekorán kipottyant Los Angeles Galaxyt, és nem hosszabbítja meg december végén lejáró szerződését.

Ugyan felmerült annak a lehetősége is, hogy Ibrahimovic akár még az AC Milanba is visszatérhet, ahol korábban bajnoki címet ünnepelhetett, azonban Paolo Maldini technikai igazgató ebben nem túl sok realitást lát.

És itt jön a képbe a Napoli! Pár hete maga Ibrahimovic nyilatkozta azt, hogy egyszer még szívesen dolgozna újra együtt korábbi párizsi edzőjével, Carlo Ancelottival. Az olasz szakember a nyáron vette át a Napoli irányítását, ám saját bevallása szerint nem túl sok szüksége van a veterán támadóra. Ancelotti szerint a befejező csatár posztjáért már így is éppen elég erős a verseny Arkadiusz Milik és Fernando Llorente között.