Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Slavia Praha kapusa a Barca játékosok tiszteletlenségéről beszélt

A Barcelona mindössze egy 0-0-ás döntetlent tudott összehozni hazai pályán a Slavia Praha ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében, és a frusztráltságuk meg is látszott a mérkőzés után, legalábbis a csehek kapusának az elmondása szerint. 

Forrás: irishmirror.ie

A Barcelona nem lesz a Slavia Praha kedvenc ellenfele. Az első, prágai mérkőzés után a katalánok hatalmas rendetlenséget hagytak a csapat öltözőjében, a tegnapi találkozót követően pedig tiszteletlenül viselkedtek az ellenfelükkel szemben.

A Slavia Praha kapusa, Ondrij Kolar szerint a katalán gárda játékosai nem voltak hajlandóak kezet fogni a csehekkel, és arra is hiába várták, hogy bármelyikük mezet cseréljen velük, mert még azelőtt bevonultak az öltözőbe, hogy ez megtörténhetett volna, köztük Lionel Messi is.

Egyetlen Barcelona-játékos volt csak, aki gratulált a Slavia Prahának, méghozzá Marc-André Ter Stegen, akiről kapustársa elismerő szavakkal is nyilatkozott.

“Ter Stegen a játékoskijáróban várt rám a mérkőzés után, amit én óriási megtiszteltetésnek vettem. Azt mondta, hogy rég látott ilyen jó kapusteljesítményt. Hatalmas elismerés ilyen dicséretet kapni egy ilyen jó kapustól – tisztára libabőrös lettem!”

A német kapus gratulációját leszámítva azonban Kolar szerint nincs mentség arra, ahogyan a Barcelona játékosai viselkedtek. 

“Szomorú, hogy ez történt. Mindannyian nagyon izgatottak voltunk, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal találkozhatunk, és mezet cserélhetünk velük, de ők nem úgy viselkedtek, ahogy az elvárható lett volna.”

A Barca minden bizonnyal nagyon csalódott lehet, mivel egy héten belül ez volt a második pontvesztése a katalán gárdának, hiszen a bajnokságban a Levante ellen kaptak ki 3-1-re.