Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern megerősítette: egyeztettek Arsene Wengerrel

A német Bild hozta le a hírt, miszerint az Arsenal korábbi edzőjét, Arsene Wengert érdekelné a megüresedett vezetőedzői pozíció a Bayern Münchennél, amit most maga a bajor klub is megerősített. 

Forrás: goal.com

A Bild úgy tudja, hogy Arsene Wenger úgy döntött, hogy maga veszi a kezébe a dolgokat, és felhívta a Bayern Münchent irányító gazdasági társaság vezérigazgatóját Karl-Heinz Rummeniggét, hogy érdekelné a munka. Az érdeklődést azóta már a klub is megerősítette, ahogy azt is, hogy közölték Wengerrel, hogy nem őt szeretnék a csapatuk élén látni.

A Bayern München vezetői azt is elmondták, hogy bár nagyra tartják a francia szakembert és a munkásságát, jelenleg nem vele képzelik el a klubjuk jövőjét. Az ok az lehet, hogy a bajorok mindenképpen az Ajax vezetőedzőjét, Erik ten Hagot szeretnék Niko Kovac helyére. A holland viszont csak a szezon végén lesz elérhető, ezért a helyettesnek kinevezett Hans-Dieter Flick akár az idény végéig is maradhat a kispadon. A német lap szerint azonban más nevek is felmerültek a Bayern Münchennél, mint a PSG jelenlegi edzője, Thomas Tuchel, akinek a szerződése 2021 nyaráig szól a franciákkal.