Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Rejtélyes sérülések, válogatott behívók!

Annak ellenére, hogy Gareth Bale és James Rodriguez a blancók sérült-listáján szerepelt, mindketten behívót kaptak hazájuk válogatottjába. 

(Kép: as.com)

Bale helyzetéről már írtunk, de érdemes még megjegyezni, hogy azon kívül, hogy külön edzett a csapattól, érdemleges orvosi nyilatkozatot kommunikált sem a Real, sem pedig a játékos.

A walesiek klasszisa nagy valószínűség szerint a mieink elleni sorsdöntő Eb-selejtezőn pályára s fog lépni Cardiffban…

Szintén érdekes James helyzete. A 28 sztendős kolumbiai klasszis legutóbb október 22-én játszott (12 percet a Galatasaray elleni idegenben, 1:0-ára megnyert BL-meccsen – a szerk.) a Realban, azóta állítólag sérülés hátráltatta.

Bale-hez hasonlóan James állapotáról sem kommunikált semmit a klub. A madridi As sportnapilap szerint annyit tudni, hogy a legutóbbi válogatott szünetben James saját maga kérte, hogy had maradjon a Realnál, hogy meggyőzze Zidane-t arról, hogy helye van a csapatban, csakhogy ez nem igazán sikerült.

A kolumbiai kiválóság helyzetét szerintünk tökéletesen összefoglalják Carlos Queiroz szövetségi kapitány szavai: “Spanyolországban intézik a maguk dolgát, ahogyan mi is a sajátunkat! Az biztos, ha James nem lenne játékra alkalmas állapotban, nem kapott volna meghívót!”  – Idézi Queirozt az As, akinek helyzetjelentése szerintünk tökéletesen igaz Bal esetében is.

A kérdés viszont ettől még ugyan az. Ha mégsem voltak olyan rossz állapotban, miért nem játszottak a Realban?!