Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “minden ellenfél lenézett minket”

A Ferencváros tegnap este döntetlent ért el aktuális Európa-liga-csoportmeccsén hazai környezetben a CSZKA Moszkva csapatával szemben, így Szerhij Rebrov fiai továbbra is csak egy ponttal vannak lemaradva a továbbjutást jelentő, második helytől csoportjukban…

A hazai mérkőzést követő sajtótájékoztatóan a Ferencváros csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő nyíltan értékelte a találkozót, és a magyar bajnok eddigi szereplését is a nemzetközi porondon:

“Egyelőre nem jár a továbbjutás a fejünkben. Tudjuk, mi történt, amikor az Espanyol elleni döntetlen után itthon fogadtuk a Ludogorecet. Engem most a vasárnapi, debreceni bajnoki mérkőzés érdekel, meg az, hogy Walesben győzzön a magyar válogatott és így kijusson a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra. Nagyon keményen megdolgoztunk ezért az öt pontért. Azt hiszem, a többi csapat kissé lenézett minket, kivéve a Ludogorecet. De az első meccsek tapasztalata után most érezhetően a CSZKA is óvatosabb volt, az első félidőben jóval kevesebbszer próbálkoztak letámadással, mert bebizonyítottuk kint, hogy ki tudjuk használni, ha kinyílnak.”

A Ferencváros az utolsó hét tétmeccsén mindössze három gólt kapott, pedig játszottak kétszer a CSZKA-val, valamint az OTP Bank Ligában találkoztak az első két helyezettel és két fővárosi riválissal is.