Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Emery-t nem érdeklik a kritikák, továbbra is bizakodó!

Csapata legutóbbi, 2:0-ás veresége után Unai Emery próbáld optimistán a jövőbe tekinteni – Hallkan jegyezzük meg, nagyon nem is tehetett mást (…)

(Kép: as.com)

Mint ismert, az Arsenal nagyon simán kikapott a Leicester City otthonában. Az újabb nehezen értékelhető produkció felerősítette az Unai Emery távozásáról szóló híreszteléseket.

A spanyol menedzser a találkozót követően elárulta, hogy bízik önmagában, és a csapatban, annak ellenére is, hogy az “ágyúsok” az 1982/83-as szezon óta a legrosszabb rajtjukat produkálták a 12 forduló alatt megszerzett 17 pontjukkal, valamint az immáron negatív gólkülönbségükkel (-1).

“Beszéltem már a klubbal arról, hogy erősnek kell maradnunk, és fel fogunk javulni. Sok fiatal játékos van velünk, akiknek időt kell adnunk.”  – Kezdte gondolatmenetét Emery.

“Tisztában vagyok azzal, hogy sok kritikát kapunk. El kell fogadnunk a kritikákat. A mai meccs után is rászolgáltunk a bírálatokra, hiszen védekezésben nagyon nem működtünk jól. Távolabb vagyunk az első négytől, mint azt terveztük, de azon vagyunk, hogy minél előbb megtaláljuk az egyensúlyt a csapaton belül. Fejlődnünk kell, de nézzék csak meg, hogy nem csak mi szenvedünk a bajnokság elején. A Tottenham vagy a Manchester United mögöttünk van… Idő kell ahhoz, hogy csökkenteni tudjuk a különbséget.” – Így Emery, akine ka rossz nyelvek szerint már egyre kevesebb ideje maradt az Emirates-ben.