Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James Rodriguez megsérült a válogatottban

James Rodriguez elutazott a kolumbiai válogatotthoz, hogy részt vehessen a csapat felkészülési mérkőzésein, de a Real Madrid középpályása még az edzésen megsérült. 

Forrás: metro.co.uk

A Kolumbiai Labdarúgó-szövetség (FCF) hivatalosan is megerősítette, hogy James Rodriguez a válogatott edzésén térdsérülést szenvedett. A Real Madrid középpályása fájdalmakra panaszkodott, miután a tréningen kifordult a bal térde, majd az orvosi stáb megvizsgálta, és kiderült, hogy nem lehet ott a Peru elleni felkészülési mérkőzésen Miamiban. Arról nem adtak hivatalos információt, hogy mennyit kell kihagynia, csak annyit írtak, hogy további vizsgálatok szükségesek a teljes diagnózishoz. James elutazik a válogatottal Floridába, ahol már a Real Madrid orvosai fogják elvégezni a további teszteket.

A válogatott Peru után Ecuadorral is találkozik, de arról sincs még információ, hogy ott már pályára léphet-e a játékos.

Kolumbia szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz a hét elején még arról beszélt, hogy kezdőként számít a középpályásra, hiába nem játszott a Real Madridban a Galatasaray elleni első mérkőzés óta, és akkor is csak 12 percet tölthetett a pályán.