Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Suarez örülne, ha vetélytársat kapna

Luis Suarez jelenleg az egyetlen klasszikus kilences a Barcelonában, és bár egyre többször pletykálták, hogy a helyére keresnek valakit, a játékos mindenképpen maradni szeretne, sőt, inkább egy vetélytársat szeretne kapni maga mellé, aki miatt fejlődhetne a játéka.

Forrás: AS

Luis Suarez elég jól játszik az mostani idényben, és már 8 gólnál tart a Barcelonában. Azt azonban az uruguayi csatár is tudja, hogy idővel már nem lesz képes a legmagasabb szinten teljesíteni, hiszen már 32 éves. A játékos azonban még nem abban látja a megoldást, hogy akár már a következő szezonban levezetni menjen az MLS-be, hanem inkább szeretne egy vetélytársat a kilences pozíciójában, aki jobb teljesítményre sarkallná.

“Lassan eljön az idő, amikor a korom miatt már nem tudom azt a szintet teljesíteni, amit a Barcelonában elvárnak, de amíg képes vagyok rá, amíg még van hozzá erőm az lenne a legjobb, ha kapnék egy vetélytársat. Semmi fura nincsen abban, ha a klub egy másik kilencest is le akar igazolni, sőt, sokkal jobb formában tudnék én is futballozni miatta, mert lételemem a versengés. Ez mindenképpen jobb lenne a jövőre nézve, mert legalább a klubnak lenne majd egy kiváló csatára, akit a legjobb játékosok segítettek.”

Suarez 2014-ben csatlakozott a Barcelonához a Liverpoolból, tehát már hat éve a katalán gárda tagja, és elmondása szerint még legalább a 2022-es világbajnokságig szeretne a csapatban maradni.