Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Bale ostoba dolgot csinált azzal a zászlóval!”

Gareth Bale ünneplése a Wales – Golf – Madrid feliratú zászlóval, azért sokak nemtetszését kiváltotta, és nem csak Madridban. Így van ezzel a walesi kiválóság korábbi Tottenhames csapattársa, Dimitar Berbatov is.

Az ominózus zászló, a felirattal (Kép: static.standard.co.uk)

“Buta dolog volt így ünnepelnie.” – Jelentette ki a korábbi bolgár kiválóság.

“Kétségtelen, hogy valami nincs rendben a Real Madrid és Bale között. Természetesen érthető, hogy walesiként hazája az első számára, de ettől még erre a zászlóra semmi szükség nem volt. Feleslegesen hívta fel magára a figyelmet.” – Folytatta Berbatov, aki még nem állt meg ennyinél.

“Talán az érzelmei ragadtatták el, talán nem tudta, hogy mi is van a zászlóra írva pontosan, de ettől még szükségtelen volt az egész. Sőt, úgy is mondhatnám, hogy utólag ostobaságot csinált.” – Így Berbatov, aki feltette azt az amúgy költőinek is tűnő kérdést, amit sokan mások sem értenek Bale helyzetével kapcsolatban.

“Bale minőségi játékos. Szinte biztos, hogy nem mennek jól a dolgai Madridban. és a klub sem úgy kezeli őt, ahogyan azt Bale elvárná. Szerintem nem is érzi jól magát a Realnál. Viszont ha nem érzed jól magad egy helyen, ráadásul a klub sem úgy áll hozzád, adódik a kérdés: Mégis miért van még ott?!'”