Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris távozik a Barca fiatal védője – sajtóhír

Spanyol források szerint mindössze egy évvel a szerződtetését követően, fiatal hátvédje eladásáról készül a januári átigazolási időszakban az FC Barcelona egyesülete…

Tavaly januárban hatalmas tehetségként igazolta le a Barcelona csapata Jean-Claire Todibót a francia élvonalbeli Toulouse gárdájától, azonban a 19 esztendős hátvéd nem tudta megvetni a lábát a katalánoknál, most pedig a helyi források szerint a Blaugrana vezetősége már a fiatal játékos eladására készül.

Egyre több katalán lap úgy véli, hogy Todibo napjai meg vannak számlálva a Barcánál, hiszen nem elég meggyőző teljesítménye mellett állítólag magatartásbeli problémák is vannak vele.

A Barcelona állítóalg már hetekkel ezelőtt beszélgetéseket kezdett a Bayer Leverkusennel a játékos kölcsönadásáról vagy eladásáról, és ezek a beszélgetések a jelek alapján eredményre vezethetnek. A “Gyógyszergyáriakat” érdekli Todibo, fizetne a játékjogáért hozzávetőlegesen 10 millió eurót, és belemenne abba, hogy a Barcelona visszavásárlási opciót tartson fenn a maga számára.