Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Mourinho gólzáporos győzelemmel tért vissza! – VIDEÓVAL

A hét kétségkívül legérdekesebb történése Mauricio Pochettino kirúgása, majd José Mourinho kinevezése volt a Tottenham Hotspur csapatánál. A portugál mester első meccsén egy londoni rangadón volt érdekelt, az ősi rivális West Ham ellenében.

Premier League – 13. forduló
José Mourinho természetesen a tőle megszokott hangzatos interjúkkal, és elvarázsolt benyögésekkel debütált a héten, mint a Spurs új menedzsere. A korábban a Chelsea-t (kétszer is) és a Manchester Unitedet irányító szakember saját állítása szerint is új technikákkal és taktikákkal igyekszik majd életet lehelni a „Sarkantyúsokba”.
A legszembetűnőbb újítás a Spurs esetében pedig nem más volt, mint Lucas Moura csapatba állítása, aki a legritkább esetben élvezhette csak „Poch” bizalmát. A 27 éves brazil köszönte a lehetőséget, és a mezőny egyik legjobbja volt. Kane megrúgta szokásos gólját, és a koreai Son is világklasszis formában mutatkozik.
A háromgólos előny az utolsó 40 percre azonban még így is majdnem kevés lett. A Pellegrini mester állásáért küzdő WHU ugyanis majdnem elolvasztotta a hajrában hátrányát.

West Ham United – Tottenham Hotspur 2:3 (0:2)
G.: Antonio (73.), Ogbonna (90+7.), ill. Son (36.), Lucas Moura (43.), Kane (49.)

A bajnokság állása: