Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale nem tudott mit kezdeni a Bernabeuban kapott füttykoncerttel

A Real Madrid szurkolói számára Gareth Bale jelenleg nem éppen kedvenc, főleg, mióta a Magyarország elleni Eb-selejtező után azzal a bizonyos zászlóval ünnepelt. A walesi játékos most a Bernabeu nem épp szívélyes fogadtatásáról beszélt. 

Forrás: AS

Gareth Bale-t mostanában szinte minden mozdulatánál kifütyüli a Santiago Bernabeu közönsége, akárhányszor pályára lép. A kedélyeket még jobban fokozta, hogy a walesi szélső egy “Wales, Golf, Real Madrid. Ebben a sorrendben.” feliratú zászlóval ünnepelte válogatottja kijutását az Európa-bajnokságra.

Bale most arról beszélt a legutóbb interjújában, hogy eleinte nem igazán tudott mit kezdeni a szurkolók reakciójával, de most már igazából hozzászokott.

“Amikor először fütyültek ki, akkor kicsit lesokkolódtam. Nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek ezzel a dologgal. Aztán, miután már többször is megtörtént, rájöttem, hogyan kezeljem. Most már csak egyszerűen nem érdekel, mert ha belegondolsz, a Bernabeu a legjobb hely arra, hogy kifütyüljenek, ha nem teljesítesz. Természetesen én továbbra is keményen fogok dolgozni, hogy bizonyítsak a szurkolóknak. Egyszer majd a fütyülés is abbamarad, és újra a régi mederben folytathatom a karrierem.”

Bale az Eb-selejtező óta ismét kapott lehetőséget Zinedine Zidane vezetőedzőtől, bár továbbra is napirenden van a távozása, ami akár már a téli transzfer időszakban is megtörténhet.