Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: újabb opció Solskjaer pótlására- sajtóhír

A legnagyobb angol lap is megfogalmazta véleményét abban a kérdésben, hogy vajon ki a legesélyesebb átvenni a Manchester United irányítását a távozás előtt álló (?) Ole Gunnar Solskjaertől…

A The Sun értesülései szerint amennyiben Ole Gunnar Solskjaer valóban távozni fog a Manchester United menedzseri pozíciójából, úgy a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a jelenleg az angol válogatottat irányító Gareth Southgate veheti át a helyét az Old Traffordon.

A 46 esztendős norvég szakember egy évvel ezelőtt vette át a stafétabotot a “Vörös Ördögöknél”, ám a meggyőző kezdés és a véglegesítése után egyre kevésbé tudja hozni a várt eredményeket. Sőt, a United jelenleg mindössze a középmezőnyben foglal helyet, 13 forduló alatt mindössze négy győzelmet aratott a PL aktuális szezonjában. Ennyire rosszul pedig a United 1988 óta nem rajtolt, már csak ezért is egyre komolyabb a nyomás Solskjaer vállain.

A 49. életévében járó Southgate 2016 óta az angol válogatott szövetségi kapitánya, mellyel a tavalyi világbajnokságon egészen az elődöntőig menetelt, és a közelmúltban már többször is elmondta, hogy nem szándékozik elhagyni mostani megbízatását azért, hogy klubedzőnek álljon.