Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho már a Spurs januári erősítésein dolgozik – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint bár José Mourinho jól kezdett a Tottenham együttesénél, a portugál szakember mindenképpen erősíteni szeretné a londoni gárda keretét januárban…

A belga sajtó szerint – természetesen – José Mourinho korábbi kedvelt játékosa, Marouane Fellaini is a Tottenham lehetséges célpontjai közt szerepel a januári átigazolási időszakban, ráadásul állítólag a játékos is szívesen dolgozna ismét együtt a Special One-nal.

A 32 esztendős belga válogatott középpályás nem sokkal Mourinho kirúgása után, idén januárban hagyta el közel hat esztendő után a Manchester United együttesét, és szerződött a kínai Szuperligába, ahol Shandong Luneng színeiben 21 bajnoki mérkőzés alatt 7 gól és 5 előkészítés fűződött a nevéhez. Mint ismeretes, a portugál stratégának egyik állandó csapattagja volt Fellaini a “Vörös Ördögöknél” eltöltött időszak alatt, így egyáltalán nem számít meglepetésnek, hogy Mourinho visszahívná őt a Premier League-be.

Azonban nem Fellaini az egyetlen téli kiszemelt a Spursnél, angol sajtóinformációk szerint ugyanis az AS  Roma bosnyák gólvadásza, Edin Dzeko neve is szerepel az Észak-londoniak téli kívánságlistáján.