Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vele pótolná a PSG Neymart -sajtóhír

Finoman szólva is ködös Neymar és a PSG jövője, ráadásul ez már nem új keletű dolog. Olyannyira, hogy a francia gigásznak már “B-terve” is van arra az esetre, ha a brazil klasszis ténylegesen távozik. 

Francia sajtóértesülések szerint Thomas Tuchel menedzser nem mást nevezett meg “Neymar-helyettesnek” mint a Liverpool sztárját, Sadio Manet.

Az biztos, hogy legalább annyit kellene “leszurkolni” a szenegáli ért mint amennyit a brazilért kapna a PSG, ugyanis Mane majdnem hogy mozdíthatatlan Jurgen Klopp csapatánál.

Neymar szerződése egyébiránt 2022 nyaráig tart a PSG-nél, ám ahogy ezt már többször jelezte ezt nem szeretné kitölteni. Legnagyobb kérője volt csapata a Barcelona, ám az idei nyári átigazolási szezonban nem tudott megegyezni egymással a két klub, így a játékos “kénytelen” volt Franciaországban maradni.

Manénál még komplikáltabb a helyzet, ugyanis neki 2023-ig van élő szerződése a “Vörösökkel”, ráadásul nem is szándékozik távozni, így kényszerhelyzetben sincsen a Mersey-parti csapat.