Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már Pogba utódját keresi a Manchester United – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Manchester United jövő nyáron készen áll eladni hosszú ideje elvágyódó klasszisát, amennyiben megfelelően tudják őt pótolni…

Az Express információi szerint a Manchester United együttese két lehetséges utódot is kiszemelt már Paul Pogba helyére, akit a jövő nyári átigazolási időszak során mindenképpen értékesíteni szeretnének, pontot téve ezzel a francia középpályás hosszú ideje tartó kálváriájára. A “Vörös Ördögök” illetékesei a hírek szerint Donny van de Beek és Saúl Niguez leigazolásán dolgoznak a háttérben.

Az Old Traffordra 2016-ban visszatérő 26 éves irányító jó ideje adós maradt a jó játékkal, és hosszabb távon egyik menedzser irányítása alatt sem volt képes megbízható teljesítményre, ráadásul időről időre rendre téma a világsajtóban, hogy a Real Madrid és a Juventus egyaránt tárt karokkal várná őt.

A United a tervek szerint a fenti két játékost környékezné meg a Pogbáért befolyó összeggel, ám különösen Niguez szerződtetése lehet nehézkes, hiszen az Atlético játékmesterét 2026-ig köti szerződés a klubjához, és a madridiak semmiképpen sem szeretnének megválni tőle.