Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: botlott a Chelsea és a Leicester is – VIDEÓVAL

Sőt, a londoni „Kékek” még egy pontra sem voltak jók a Bournemouth ellen, bezzeg a „Rókák” egy pontnak azért mégis örülhettek. Lampardék hazai pályán kapituláltak, míg a Leicester szintén saját közönség előtt sült be.

Premier League – 17. forduló
Másfél hónap, illetve öt vereséget követően tudott újra nyerni a Bournemouth. A kiesés ellen küzdő kiscsapat ráadásul az előző skalpját is egy topcsapat ellen szerezte meg (Manchester United). A Chelsea ugyan szinte végig dominálta a találkozót, azonban Eddie Howe végig kontrollálta az eseményeket, még ha tanítványai játéka inkább arra épült, hogy a londoniakra reagáltak. Frank Lampard nem tudott olyan taktikai elemet bedobni, ami a helyzetek kidolgozásán túl döntő pluszt tudott volna adni. A hét közben remeklő Christian Pulisic is kevés volt az üdvösséghez.
Chelsea – Bournemouth 0:1 (0:0)
G.:ill. Gosling (84.)

Túlzás lenne azt álltani, hogy 2016 után ismét versenyben van a bajnoki címért a Leicester, azonban tény: a City magabiztosan feszít a második helyen. Csakhogy tovább nőt a szakadék a „Rókák” és az éllovas Liverpool között. A ’Pool nyert kora délután, míg a Leiester csak egy izzadtság szagú döntetlenre volt jó a tökutolsó Norwich ellen. A vendégek gólszerzője a finn csatár, Teemu Pukki volt. A lassan már nemzeti hősnek számító futballista egy hónap után volt újra eredményes a Premier League-ben, ám még így is kimagaslik tudásával a szenvedő újoncnál.
Leicester City – Norwich City 1:1 (1:1)
G.: Krul (38.-öngól), ill. Pukki (26.)