Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Ami nem sikerült az MU-nak, az a Tottenhamnek igen! – Videóval

A “vörös ördögök” hazai pályán vesztettek pontokat az Everton ellen, mialatt a Tottenhma az utolsó pillantokban nyerte meg aktuális mérkőzését a Wolwerhamton ellen.

(Kép: independent.co.uk)

Manchester United – Everton 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Greenwood (77.) illetve Lindelöf (36. -öngól)

Az MU már az első percben vezethetett volna a találkozón, miután Jesse Lingard háttal a kapunak, közelről ráfordulva lőhetett, ám pontatlanul célzott. A foyltatásban nagyon gólt akart szerezni a hazai csapat, ám mivel ez elmaradt, igazi hideg-zuhanyként ért mindenkit, hogy az Everton ahogy az sok kihagyott helyzet után lenni szokott, a semmiből vezetést szerzett.
Halkan jegyezzük meg, nem feltétlenül szabályos körülmények között esett a vendégek vezető gólja, hiszen David De Geát ketten is támadták a levegőben, és külön érdekes, hogy videózás után sem láttak szabálytalanságot…

A bekapott gól utáni sokkból nehézkesen ébredt a United-et, és a fiatal Mason Greenwood átlövése kellett ahhoz, hogy a hajrára kiegyenlítsen Ole Gunnar Solskjaer csapata. A nagy feltámadás viszont elmaradt, így két megnyert rangadó után nem sikerült újra győznie a “vörös ördögöknek”.

https://www.youtube.com/watch?v=1T9myvjnIMo

Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur 1-2 (0-1)
Gólszerzők: A. Traoré (67.) illetve (Lucas (8.), Verthongen (91.)

Lucas Moura bombagólja a találkozó elején alaposan megfogta a Wolvest.

A hazaiak végül csak átvették a találkozó irányítását, össze is hozták egy szintén nem kis góllal az egyenlítést, viszont a hosszabbításban jött a slusszpoén José Mourinho együttesétől!
Jan Verthongen Cristian Eriksen szögletéből befejelte a győztes gólt, fontos három pontot szerezve a Tottenhamnek.

https://www.youtube.com/watch?v=sDcP5rxtUA0