Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubváltásra készül a válogatott támadó

Ugyan fantasztikus szezont tudhat a háta mögött, saját bevallása szerint új kihívást és új élményeket keres magának a magyar válogatottból mostanság kikerülő egykori NB I-es gólkirály…

Eppel Márton 2017-ben a Honvéddal magyar bajnok, és 16 találattal gólkirály lett, az elmúlt szezonban pedig 16 gólig jutott a kazah élvonalbeli Kajrat Almati színeiben, azonban nem titkoltan csapatot fog váltani a közeljövőben, mert erősebb bajnokságban szeretne játszani, hogy ismét együtt dolgozhasson egykori mesterével, a magyar válogatottat irányító Marco Rossival:

“Maga az élet az nagyon jó volt, nagyon élveztem, nagyon jó edzőközpontunk volt, ezt mindig elmondtam. A foci az annyira nem volt jó, mert a bajnokság színvonala nem volt olyan magas, az NB I-é azért magasabb. Most Nyugat-Európából vannak lehetőségek, meg kell találni azt a csapatot, amely szakmai szempontból is jó, ahol sokat fogok tudni játszani, ez a legfontosabb. Olyan bajnokságba igazolnék, ahol elöl lévő csapatban tudok lenni. Szóval több szempontot is figyelembe veszek, szeretnék újra válogatott lenni.”