Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xhaka visszatérhet a Bundesligába, de nem korábbi csapatához – sajtóhír

Ismét a német élvonalban bizonyíthat a svájci válogatott játékos.


Az Arsenal kegyvesztett középpályása, Granit Xhaka jó eséllyel már a télen elhagyja az Ágyúsokat, és nagyon úgy fest, hogy visszatér a Bundesligába. Azonban a korábbi hírekkel ellentétben nem korábbi csapata, a Mönchengladbach lehet érte a befutó, hanem a Hertha BSC, írja a német Bild.

Jürgen Klinsmann, a berliniek frissen kinevezett trénere ugyanis a középpályára szeretne igazolni és Granit Xhaka játéka pontosan beleillene a német szakember elképzeléseibe, de nem várná meg a nyarat, hanem még a télen szeretné nyélbe ütni az üzletet. Sajtóinformációk szerint azonban nem csak Xhaka a kiszemelt, hanem a Borussia Dortmund játékosa, Mario Götze is.

Az Ágyúsok labdarúgóját még novemberben az Arsenal szurkolók egy része kifütyülte a lecserélése közben a Crystal Palace elleni PL-meccsen, amelyre a játékos igencsak durván és indulatosan reagált, többek közt beintve a szurkolóknak. Ezek után lényegében eldőlt, hogy nincs maradása az Emiratesben, azonban Emery távozását követően Ljungbreg alatt több alkalommal is lehetőséget kapott a svájci, viszont így is borítékolható, hogy elhagyja a londoni együttest.