Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dél-Amerikában köthet ki a Barcelona egykori legendája – sajtóhír

Spanyol lapok egybehangzó értesülései szerint a Barcelona egykori legendás játékosa tárgyalásokat folytat arról, hogy rövidesen Japánból Argentínába igazoljon át…

Andrés Iniesta a jelek szerint az argentin bajnokságban (Superliga) szereplő Estudiantes La Plata csapatához készül szerződni, miután a spanyol sajtó megerősítette, hogy felvette a kapcsolatot a klubvezetésével az esetleges átigazolását illetően.

A 35 éves középpályás másfél éve erősíti a japán Vissel Kobe csapatát, mellyel 2021-ig áll még szerződésben, de úgy tűnik, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot készülnek tenni az argentin klubnál az annak idején a Barcelona csapatát 22 éven át hűségesen szolgáló karmesternek.

A Marca szerint mindenképpen Iniesta klubváltása mellett szólhat, hogy a rutinos klasszis nagyon jó viszonyt ápol korábbi Barcás játszótársaival: az Estudiantes vezetőedzőjével, Gabriel Militóval, és a csapathoz nemrég leszerződő Javier Mascheranóval, akik mindketten tárt karokkal várnák őt a klubnál. Eközben az argentin sajtóban pedig arról adtak hírt, hogy Iniesta már La Platában kezdett el iskolát keresni a gyermekeinek.