Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani megegyezett leendő csapatával – sajtóhír

Megbízható forrás szerint rövidesen lezárulhat a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű klasszisának sztorija, ugyanis az uruguayi gólgyáros már megállapodott új klubjával…

A nemzetközi átigazolási időszakban igencsak komoly szakértőnek tartott Gianluca Di Marzio a minap hírül adta, hogy Edinson Cavani megállapodott az Atlético Madrid csapatával, és a következő szezontól a Paris Saint-Germain helyett immár a “Matracosok” labdarúgója lesz.

A rutinos támadó aktuális szerződése a 2020. június 30-án jár le a PSG-nél, vagyis a szabályok értelmében januártól már előszerződést köthet újdonsült csapatával, és az olasz szakértő szerint mindezt meg is fogja tenni, új megállapodása pedig három évre kötheti majd őt a spanyol fővárosba.

A 32 éves uruguayi sztár már a hetedik szezonját tölti meg a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta közel 200 találatot szállított a klub színeiben. A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben.