Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védő távozhat a Barcelonától – sajtóhír

Nelson Semedo esetleges távozása mellett az FC Barcelona egy be nem vált fiatal játékost is eladni készül januárban a csapat védelméből…

A katalán Sport nevű lap riportja értelmében a Barcelona a januári átigazolási időszakban eladhatja tehetséges fiatal védőjét, Jean-Clair Todibót, akinek szolgálatai iránt többek közt az AC Milan és a Manchester United vezetősége egyaránt komoly érdeklődést mutatott az elmúlt időszakban.

A 19 éves francia hátvéd egy évvel ezelőtt nagy reményekkel igazolt a Toulouse-tól a Barcához, azonban a katalán klubnál nem igazán voltak elégedettek a teljesítményével és a hozzáállásával sem, így a tavalyi szezon második, ill. az aktuális kiírás első felében csupán két-két spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen kapott lehetőséget.

Ugyanakkor a Barca a bízva a tehetség későbbi fejlődésében, lehetőség szerint visszavásárlási opcióval adná el a fiatal labdarúgót. A két legfőbb kérők közül ugyanakkor a milánóiak leginkább kölcsönben szeretnének szert tenni a szolgálataira, azonnali megvásárlásra várhatóan csak a MU opciója lehet működőképes.