Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döbbenet! A Barca jövő nyáron ismét megpróbálja a lehetetlent!

A nemzetközi sajtóban egyértelműsítették a spanyol bajnoki címvédő és aktuális La Liga-éllovas FC Barcelona jövőnyári átigazolási céljait…

A Goal.com hosszabb riportja szerint a Barcelona elöljáróinak 2020. nyarán ismét Neymar visszaszerzése lesz a legfőbb célja, és a forrás úgy tudja, hogy a katalánok ezúttal már tényleg visszautasíthatatlan ajánlatot készülnek tenni a Paris Saint-Germain részére, mert múlt nyár óta a Blaugrana vezetése belátta, hogy mekkora szüksége van a brazil klasszisra.

A 27 esztendős kiválóság 2017. nyarán máig világrekordot jelentő, 222 millió euró ellenében szerződött a francia főváros csapatához a Camp Nouból azok után, hogy a Barcelona színeiben négy szezon alatt 186 tétmérkőzésen 105 gólt szerzett. Neymar statisztikái a PSG-ben sem sokat romlottak, noha a brazil karmester évről évre sokat bajlódott sérülésekkel, 70 meccsen 60 találatnál jár jelenleg a francia sztárcsapat színeiben.

Mint ismeretes, idén nyáron a két klub vezetősége hosszú heteken át folytatott tárgyalásokat Neymar esetleges csapatváltásáról, azonban végül nem tudtak egyezségre jutni az üzlet anyagi feltételeit illetően.

A forrás szerint Neymar sem szívesen maradna tovább a PSG csapatánál, a Barca pedig a további erősítések miatt mindenképpen visszaszerezné korábbi játékosát, akit nyílt titok, hogy a katalánok állócsillaga, Lionel Messi is szívesen látna viszont a klubnál.