Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal irányítót szemelt ki a Barca az Interből – sajtóhír

A világsajtóban annyi név merül fel lehetséges átigazolási alapként a Barcelona és az Inter között, hogy most már szinte elképzelhetetlen, hogy a két klub ne kössön valamiféle üzletet egymással a közeljövőben…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál észrevétele szerint a legfrissebb információk szerint a Barcelona szemet vetett az Inter idén felfedezett irányítójára, az olasz válogatottban is bemutatkozó Stefano Sensire.

A 24 esztendős karmester vételi opciós kölcsönnel került nyáron az Inter birtokába a Sassuolótól, és bár októberi sérülése után csak a közelmúltban állt újra csatasorba, rövid idő alatt is bizonyítani tudta rátermettségét, melyre a jelek szerint még a katalán óriásnál is felkapták a fejüket. Sensi az olasz bajnokságban nyolc meccs alatt háromszor volt eredményes, és rendkívül érett, megbízható teljesítményt nyújtott a középpályán.

A minap beszámoltunk róla, hogy a milánóiak Arturo Vidalt szeretnék megszerezni a Barcától, valamint egy másik kiegészítő emberré visszaminősülő rutinos középpályás, Ivan Rakitic is hosszabb ideje a radarjukon szerepel, miközben a Barca jól láthatóan a középpálya megfiatalításán munkálkodik.