Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországból erősítené a védelmét az Arsenal – sajtóhír

A menedzserváltással jelentős játékosmozgásra is lehet számítani az Arsenal háza táján, akár már a közelgő, januári átigazolási időszak során…

Angol és olasz források egyaránt megerősítették, hogy az Arsenal csapata komolyan fontolóra vette a Napoli megbízható hátvédje, Kalidou Koulibaly leigazolását.

A 28 esztendős szenegáli védőt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az idei szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett.

Múlt nyáron a Manchester United állítólag 100 millió font körüli összegekkel bombázta a dél-olasz klub vezetőségét, akik azonban hallani sem akartak Koulibaly eladásáról, azonban az idei szezonban nyújtott mérsékelt szereplését látva, könnyen elképzelhető, hogy most már akár kevesebbért is túladnának rajta.