Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Modric nincs kibékülve azzal, hogy padoznia kell

Luka Modricra legtöbbször csak csereként számít Zinedine Zidane ebben a szezonban a Real Madridban, és ez az új szerep a hírek szerint nem tetszik annyira az egykori Aranylabdásnak. 

Forrás: Marca

Luka Modric egyre inkább kiegészítő szerepet tölt be ebben a szezonban a Real Madridban, különösen azután, hogy Fede Valverde szinte berobbant a kezdőbe. Az előző idényben a csapat és a horvát középpályás teljesítménye is elmaradt a várttól, így az új szezonban változtatásokra volt szükség. Valverde remeklése mellett így Modric nagyrészt a padra került, főleg a nagy rangadókon, és leginkább csak csereként számít rá Zinedine Zidane. A horvát játékos nem volt ott a kezdő sípszónál sem az Atletico Madrid, sem a Paris Saint-Germain, sem pedig a Barcelona ellen.

A hírek szerint a korábbi Aranylabdás nincs megelégedve a helyzetével, és jobban örülne, hogy legalább a fontos meccseken több játéklehetőséget kapna, és ott lenne a kezdőben. Modric szeretné helyrehozni a helyzetet, ezért minden edzésen keményen dolgozik, hogy bebizonyítsa, szüksége van még rá a Real Madridnak.

A 34 éves középpályás minden sorozatot figyelembe 17 mérkőzésen lépett pályára a szezonban, amelyeken 951 percet játszott, ezeken pedig 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.