Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: kinevezte új menedzserét a West Ham – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő West Ham United a hivatalos csatornáin jelentette be, hogy a csapat korábbi trénere, David Moyes érkezik a nemrég menesztett Manuel Pellegrini helyére.

Az 56 esztendős szakember 2021 nyaráig szóló szerződést kötött a Kalapácsosok vezetőségével. Moyes azonnali hatállyal munkába áll, az új év első napján már ő irányítja a londoni együttest a Bournemouth ellen. A skót edző számára nem lesz ismeretlen a West Ham közege, hiszen a 2017–2018-as szezonban már dolgozott a gárda kispadján.

„David egyszer már bebizonyította nálunk, hogy képes rövid időn belül jó eredményeket elérni. Bízom benne, hogy ismét javít a csapatunk teljesítményén. David jól ismeri a klubot, nagyszerű kapcsolatot ápol mindenkivel. Kíváncsian várjuk a közös munkát, maximálisan mellette állunk” – nyilatkozta a WHU honlapjának David Sullivan elnök.

A kelet-londoni egyesület a legutóbbi öt bajnokiján csupán három pontot gyűjtött, ráadásul mindössze egy pontra kerültek a Premier League kiesőzónájához – nem csoda tehát, hogy frissítésre került sor az alakulatnál.