Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raiola: “a MU tette tönkre Pogbát!”

A soha véget nem érő Paul Pogba-sztori egyik újabb fejezete lehet az, melyet ezúttal az elvágyódó (?) világbajnok középpályás hírhedt játékosügynöke nyitott a Manchester United vezetősége irányába végzett egyértelmű támadással…

A Paul Pogba érdekeit képviselő közismert játékosügynök, Mino Raiola a minap az olasz La Repubblica nevű lap hasábjain szólt be jó alaposan a Manchester United vezérkarának:

“Paul minden problémájának forrása a Manchester United. A klub egyszerűen nem rendelkezik semmi elképzeléssel valóságról, nincsenek jövőbeli professzionális tervei. Azt gondolom, hogy bárkit hozhatnak ide, még Diego Maradonát vagy Pelét is tönkre tennék, ahogyan vele is tették. Egyetlen kliensemnek sem ajánlom ezt a klubot. Paulnak új klubra van szüksége, mondjuk mint amilyen a Juventus volt azelőtt.”

Pogba a szeptemberi, makacs bokasérülését követően december utolsó napjaiban, csereként tudott ismét csapata szolgálatába állni, az idei szezonban mindössze hét bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Mint ismeretes, a 26 éves középpályás 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket, viszonya pedig egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és a belátható időn belüli eladására lehet számítani. Azt nem tudjuk és nem is szeretnénk megítélni, hogy pontosan vajon milyen események vezethetett idáig, mindenesetre az nyílt titok, hogy a Real Madrid és a Juventus egyaránt tárt karokkal várná a középpályást…