Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült, mennyire súlyos Harry Kane sérülése

Megsérült az angol bajnokságban szereplő Tottenham angol támadója, Harry Kane, és mostanra az is kiderült, hogy komolyabb a gond. 

Forrás: wpdigital.co.ke

Harry Kane-t a legutóbbi, Southampton elleni bajnoki mérkőzésen kellett lecserélni a találkozó 75. percében, egy igen érdekes szituáció után. Az angol támadó betalált a hálóba, majd hirtelen a combjához kapott, ezután pedig ráadásul a játékvezető a gólt is érvénytelenítette.

A Tottenham most hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy megvizsgálták Kane-t, és kiderült, hogy elszakadt a játékos bal combhajlítóizma. Arról nincs hivatalos információ, hogy mennyit fog kihagyni, de az angol lapok egyöntetűen azt állítják, hogy nagyjából hat hétig nem léphet majd pályára. Kane így biztosan nem lesz ott többek között a Liverpool és a Manchester City elleni bajnokin, valamint az RB Leipzig elleni BL-párharc első körében sem.

José Mourinho várhatóan nem fog a helyére keresni senkit a téli átigazolási időszakban, hanem inkább a rendelkezésre álló játékosokkal oldja meg Kane helyettesítését.