Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal az Ajax ászát szerződtetné januárban – sajtóhír

Az Ágyúsok új trénere a tavalyi Bajnokok Ligája egyik legjobbját szeretné leigazolni a Calciomercato értesülései szerint.


Az Arsenal az Ajax egyik kiválóságát, Hakim Ziyecht szerződtetné még a januári átigazolási időszakban. Mikel Artetát nem régen nevezték ki a csapat élére és hatalmas reményeket fűznek hozzá az Ágyúsok szimpatizánsai, de a vezetőség is és hajlandóak lennének akár mélyebben a zsebükbe nyúlni egy-két játékos megszerzésének érdekében. A marokkói támadó esetében ez igaz is lehet, hiszen 50 millió eurót kellene érte fizetni, ha tényleg komolyan gondolják a leigazolását.

Ziyech az Ajax elmúlt idénybeli menetelésnek egyik legfontosabb láncszeme volt, kiválóan szervezte a játékot, sokszor ő maga diktálta a támadások tempóját egy-egy mérkőzésen. A nyár folyamán voltak kérői, mint a Manchester United, a Chelsea vagy éppen az Atlético Madrid, de ő kijelentette, hogy marad az amszterdami gárdánál.

A 26 éves támadó játékos 2016 óta erősíti az Ajax együttesét, azóta 158 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 48 gólt és 82 gólpasszt jegyzett.