Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppá: a pénz is segített Haaland döntésében

A legfrissebb hírek szerint nem csak a Borussia Dortmund kínálta vonzó fejlődése lehetőségek játszottak abban közre, hogy a Manchester Unitedet kikosarazva a németeket választotta Erling Haaland.

Állítólag egy harmadik fél is komoly pénzmag megmozgatását helyezte kilátásba, ha a norvég tehetség a sárga-feketéket választja. Úgy tudjuk, hogy a Puma is nagyon presszionálta Haaland Salzburgból való szerződtetését. A sportszergyártó cég szintén norvég vezérigazgatója, Björn Gulden (korábbi profi játékos) megszállottan igyekezte meggyőzni Haalandékat, hogy a Dortmundot válasszák.

Természetesen a lényegi igazság most is a részletekben bújik meg, szépen óvatosan. A Puma már évek óta szállítja a Borussia mezeit és egyéb felszereléseit. Sőt, a német cég mindig igyekszik, hogy a klub játékosainak is szponzora legyen. Állítólag ez lesz Haaland sorsa is. A 19 éves támadó ugyan most még a Nike termékeit viseli (korábbi szerződése miatt), ám ha minden igaz, a Puma egy több millió euróról szóló szerződést készít máris elő a számára.

Vajon mit szól mindehhez a Nike? Megpróbálnak majd rálicitálni a németekre?