Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani már januárban csapatot váltana – sajtóhír

Francia lapinformációk szerint immár meg vannak számlálva Edinson Cavani napjai a PSG-nél, aki Spanyolországba készül igazolni…

A L’Équipe úgy tudja, hogy a lejáró szerződésű Edinson Cavani olyannyira elégedetlen sorsával a Paris Saint-Germain csapatánál, hogy a rutinos uruguayi támadó az évadvégét sem hajlandó megvárni a klubváltással, és már januárban az iránta komoly érdeklődést mutató Atlético Madridhoz igazolhat.

A 32 éves uruguayi sztár jelenleg már a hetedik szezonját tölti a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta közel 200 találatot szállított a klub színeiben. A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben.

A forrás szerint Cavani nem érzi jól magát a francia főváros csapatában, miután elvesztette kezdő helyét Icardi és Mbappé mögött, így az előzetesen tervezettnél előbb, már a téli átigazolási időszak során a Wanda Metropolitanóban kereshet magának menedéket.

Ugyanakkor a rutinos támadó az elmúlt hétvégén két góllal vette ki a részét a PSG kötelező, 6-0-s kupa Francia Kupa-sikeréből.