Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: továbbra is tervben a Juve középpályásának megszerzése

Egyelőre nagyon titokzatos az Arsenal esetleges januári transzferterveit illetően a londoniak edzője, Mikel Arteta. A spanyol szakember szerint attól, hogy nem minden pletyka szól róluk, a felszín alatt még bizony kemény munka folyhat az erősítéseket illetően.

És bizony rá is fér az erősítés az Arsenalra, még ha szemlátomást sokkal jobban is működik a csapat játéka, mióta Unai Emery kirúgásra, majd pár hétre rá, Mikel Arteta kinevezésre került. Ha véletlenül a téli átigazolási időszakban nem is sikerül igazán hasznos és azonnal bevethető játékost igazolniuk, a nyáron már garantált a költekezés a játékos piacon.

Természetesen azért most is vannak hírek a londoniakkal kapcsolatban. A sajtó szerint a Juventus-nál csak peremembernek számító Adrien Rabiot érkezhet. A korábbi francia válogatott középpályás a középpálya közepén vethető be, szerepköre némileg hasonló ahhoz, amit Arteta korábban az Arsenalban töltött be.

Rabiot csak tavaly nyáron igazolt a PSG-től a Juventus-ba, de ingyen, lévén Párizsban lejárt a szerződése. A 24 esztendős játékos értéke körülbelül 30 millió euró körül mozog.